Vacature: Distributiechauffeurs m/v

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde distriebutiechauffeurs m/v De functie: Je wordt ingezet voor het verzorgen van distributieactiviteiten in onder andere de Food-branche. Je standplaats is Leidschendam.

Vacature: Allround chauffeurs m/v

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Allround chauffeurs m/v De functie: Je wordt ingezet voor het verzorgen van diverse distributieactiviteiten in de Randstad en Benelux. Regelmatig op zaterdag werken is een must. Je standplaats is Leidschendam.

Feest 25 jarig bestaan B.M.T. Koeriers

Afgelopen zaterdag 20 januari was het zover, het feest ten behoeve van het 25 jarig bestaan van B.M.T. Koeriers B.V. . Per bus zijn wij vertrokken naar Linschoten, waar een 10 tal 2CV,s op ons stonden te wachten voor een puzzeltocht door het Groene Hart. Na afloop zijn wij met de bus vertrokken naar Leidschendam waar wij de dag afsloten met een heerlijk diner.

Onderscheiding Nico Muusers

Op zaterdag 20 januari heeft onze chauffeur Nico het IRU Diploma of Honour in ontvangst genomen. Nico heeft in ruim 20 jaar meer dan 3 miljoen kilometer afgelegd in dienst van BMT. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

B.M.T. Koeriers B.V. 25 jaar

  Het jaar 2018 heeft een bijzondere betekenis voor BMT Koeriers.   Op 1 januari 1993 is BMT Koeriers opgericht door Bertus Muusers, hij is de grondlegger geweest van onze huidige organisatie. Zijn inzet en bijzondere kijk op de logistieke sector is de basis van ons 25-jarige bestaan. Met meer dan twintig jaar werk ervaring in de transportsector en met name de luchtvracht logistiek besloot hij om op 44-jarige leeftijd de stoute schoenen aan te…

Wij wensen u een gezond en gelukkig 2018

2018 Staat voor de deur, wij hopen dat wij u ook in het nieuwe jaar onze diensten mogen aanbieden. Ons team staat voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Fijne jaarwisseling!

Ook voor Volume Transport zijn wij de juiste partner.

Van koerier t/m XXL wij klaren de klus   BMT Koeriers is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in nationaal & internationaal transport, geconditioneerd transport, op- en overslag en distributie van alle soorten goederen.

Onze nieuwe Scania R410

Stralend in de Leidschendamse zon, onze nieuwe Scania R410 klaar voor de eerste opdrachten. BMT Koeriers is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in nationaal & internationaal transport, geconditioneerd transport, op- en overslag en distributie van alle soorten goederen.