Vacature: Chauffeur koeltransport zaterdag

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde parttime trailerchauffeurs m/v voor de zaterdag.   De functie: Je wordt ingezet voor het verzorgen van koeltransporten van de producent naar de diverse distributiecentra van een groot supermarktconcern.  

Vacature: Allround chauffeurs m/v

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Allround chauffeurs m/v   De functie: Je wordt ingezet voor het verzorgen van diverse distributieactiviteiten in de Randstad en Benelux. Je standplaats is Leidschendam.  

Ook voor Volume Transport zijn wij de juiste partner.

Van koerier t/m XXL wij klaren de klus   BMT Koeriers is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in nationaal & internationaal transport, geconditioneerd transport, op- en overslag en distributie van alle soorten goederen.

Onze nieuwe Scania R410

Stralend in de Leidschendamse zon, onze nieuwe Scania R410 klaar voor de eerste opdrachten. BMT Koeriers is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in nationaal & internationaal transport, geconditioneerd transport, op- en overslag en distributie van alle soorten goederen.