B.M.T. Koeriers B.V. 25 jaar

 

Het jaar 2018 heeft een bijzondere betekenis voor BMT Koeriers.

 

Op 1 januari 1993 is BMT Koeriers opgericht door Bertus Muusers, hij is de grondlegger geweest van onze huidige organisatie. Zijn inzet en bijzondere kijk op de logistieke sector is de basis van ons 25-jarige bestaan. Met meer dan twintig jaar werk ervaring in de transportsector en met name de luchtvracht logistiek besloot hij om op 44-jarige leeftijd de stoute schoenen aan te trekken en een koeriersbedrijf te starten. Met een caddy, een bestelbus en een gezonde dosis ondernemerschap begon hij vanaf zijn huisadres in Leidschendam aan zijn MKB avontuur.

 

Wat begon in 1993 als een kleine koerier is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig transportbedrijf met meer dan 20 eenheden, uitgerust met boordcomputers en temperatuursensoren zodat wij uw transporten op de minuut kunnen volgen en tevens kunnen zien of uw lading op de juiste temperatuur wordt vervoerd.

 

De komende jaren zullen wij genoemde werkzaamheden uitbreiden en zorgen dat uw transporten met de uiterste zorg (zoals u van ons gewent bent) worden vervoerd.

 

Samen met u naar ons volgende jubileum!